дом Общество На КПП-та край Шумен всичко е спокойно

На КПП-та край Шумен всичко е спокойно

0
ДЯЛ

Спокойна е обстановката на изградените контролно-пропускателни пунктове на входно-изходните артерии на град Шумен. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.
Към момента колони от чакащи автомобили няма. По-интензивен е бил трафикът в сутрешните часове днес, както и в късните следобедни часове вчера.
Директорът на ОДМВР-Шумен ст. комисар Ялчън Расим призовава хората да бъдат търпеливи и да оказват съдействие на полицейските служители, които регулират потока от автомобили на 9-те КПП-та.
Повечето от пътуващите са наясно с въведените мерки и при спиране представят на униформените необходимите документи. Бланката, която беше разработена за улеснение на гражданите е качена в сайта на ОДМВР- Шумен, по пунктовете има отпечатани и при нужда могат да се вземат от полицаите. Така придвижването по пунктовете става по-бързо. „Важно е хората да разберат, че въведените ограничения са за тяхно добро. До момента напрежение по пунктовете не е имало“, допълни ст.комисар Расим.
13 са полицейските екипи, които са ангажирани с обезпечаване на реда по пунктовете на входно-изходните артерии на град Шумен. Полицейски служители извършват периодични проверки на поставените под карантина лица. Към момента техният брой е 150.
Служителите на реда се грижат за недопускане на нарушаване на обществения ред и следят за реда по време на въведеното извънредно положение. Отново молим за вашата отговорност и напомняме, че безотговорните граждани, които не изпълняват предприетите предписания натоварват допълнително полицейските служители.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбщина Велики Преслав снабди със защитни костюми семейни лекари
Следваща статияБлизо 150 души са под домашна карантина в Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here