дом Общество Натоварен трафик и колони от автомобили по улиците в Шумен

Натоварен трафик и колони от автомобили по улиците в Шумен

0
ДЯЛ

Изключително натоварен е трафикът в Шумен в последния работен ден преди Коледните празници. Колоните от автомобили на места достигат от кръстовище до кръстовище, видя репортер на 24shumen.com.

На светофарите до кооперативния пазар при червена вълна се подреждат четири колони автомобили. По улица „Алеко Константинов“ опашката от коли е от завоя при пазара до пешеходната пътека на Руски паметник.

Подобна е ситуацията по всички основни улици и булеварди в града. Придвижването става бавно.
Всички, които са решили да си поръчат такси трябва да се въоръжат с търпение, защото колите идват със закъснение от минимум 10 минути. Изнервени шофьори споделиха, че от десетки години трафикът в града не е бил така интензивен. „Всички места за паркиране в централната зона на града са заети. Много от водачите са оставили колите си на непозволени места, което още повече затруднява придвижването. Днес трафикът в Шумен е като в голям европейски град“, коментираха шофьори.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияС нови машини за над 1 000 000 лева се сдоби общинската „Чистота“
Следваща статия739 нуждаещи се от община Велики Преслав ще получат хранителни пакети

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here