дом Общество Модерен физкултурен салон вдигат във Върбица

Модерен физкултурен салон вдигат във Върбица

0
ДЯЛ

Община Върбица обяви обществена поръчка за изграждане на физкултурен салон в Средно училище „Св.Паисий Хилендарски” в общинския център. Това е най-голямото учебно заведение на територията на общината.
„С реализацията на проекта сбъдваме мечтата на няколко випуска техни деца и внуци да имат възможност да спортуват в нова база с модерни съоръжения. Разбира се с всички удобства. Спортът е здраве, да не забравяме!”, заяви за 24shumen.com кметът на Върбица инж. Мердин Байрям. Той уточни, че изграждането на салона с игрище за футбол, волейбол и баскетбол, е включено в мащабната капиталова програма на Общината на стойност 15 милиона лева.
Кметът очаква фирмата – изпълнител на физкултурния салон да работи активно през летните месеци, а наесен учениците да тренират с удоволствие от придобивката.
В Капиталовата програма на Общината влиза и изграждането на тенис корт в училището в с. Бяла река. Обновяването на спортната и образователната инфраструктура инж. Байрям определя като свой приоритет.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМатематическата с най-висок резултат от зрелостните изпити в Шуменско
Следваща статияОбщина Никола Козлево търси логопед

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here