дом Общество Министър Аврамова: Водата в язовир „Тича“ ще стигне за 30 месеца

Министър Аврамова: Водата в язовир „Тича“ ще стигне за 30 месеца

0
ДЯЛ

Язовир „Тича“, който захранва Шумен и Търговище е с воден обем, който може да стигне за 30 месеца, но само, ако се използва за питейно-битови нужди. Това заяви на специална пресконференция министърът на МРРБ Петя Аврамова.
Бяха изнесени данни и за други язовири в страната.
„Нивата на водоемите се следят постоянно. Всички ВиК дружества ще реагират, ако се понижат нивата на язовирите поради продължаващата суша“, заяви още министър Аврамова.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКултурна панорама на Община Шумен за януари
Следваща статияПремиерът Борисов: Направим ли „Хемус“, Северна България ще ускори развитието си

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here