дом Криминале Масови кражби през уикенда, апаши задигнаха имущество и пари

Масови кражби през уикенда, апаши задигнаха имущество и пари

0
ДЯЛ

Ударно-пробивна дрелка „Парксайд“ и виброшлайф били откраднати от работилница в частен дом на ул.“Марица“ в Шумен. Кражбата, по данни на собственика, е станала в нощните часове на 17 март. Образувано е досъдебно производство.
2000 лева били откраднати от частен дом в село Веселиново. За кражбата съобщил 81-годишен мъж. По негови данни кражбата е станала около 14 часа на 16 март.
Неизвестен влязъл в една от стаите на къщата и от портмоне, собственост на 81-годишния стопанин, извършил кражба на сумата от 2000 лева. Образувано е досъдебно производство.

66-годишен мъж от Шумен съобщил за кражба на винтоверт, ъглошлайф и зеги. Инструментите били в къща на ул.“Мизия“ в Шумен. Кражбата по данни на собственика била извършена за времето от 16 часа на 15 март до 12 часа на 16 март. Извършен е оглед, образувано е досъдебно производство.

Газова бутилка, газов изпарител.дистрибуторна капачка, работна каска, куфар с инструменти и резервни част за автомобил са били откраднати от два паркирани леки автомобила Сузуки „Самурай“ в местността Малка Лондра край Смядово. Кражбата е станала за времето то 17 часа на 17 март до 8 часа на следващия ден. На място бил извършен оглед. Образувано е досъдебно производство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКомарджия „уволни“ униформени, задържаха го за 24 часа
Следваща статияЗадържаха бойна дама, ступала мъж на Борсата

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here