дом Общество „Лесовъд за един ден“: Деца се забавляват с игри на открито

„Лесовъд за един ден“: Деца се забавляват с игри на открито

0
ДЯЛ

Традиционната вече инициатива „Лесовъд за един ден“ ще се проведе на 11 април пред Информационния център на Природен парк „Шуменско плато“ в местността „Кьошковете“. В горските игри на открито, които ще стартират в 13.30 часа, ще се включат деца от III ОУ „Димитър Благоев“ и II ОУ „Д-р Петър Берон“.
Горските педагози от СИДП, ДГС-Шумен, РДГ-Шумен и ПП „Шуменско плато“ са подготвили много изненади за децата. В шест отделни центъра малчуганите ще имат възможност да се забавляват, да играят и да научат нови неща за гората и нейните обитатели.
С инициативата „Лесовъд за един ден“ приключват мероприятията от Седмица на гората 2018 в Шумен, но занятията по Горска педагогика ще продължат и през следващата седмица.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонкурс на тема „Индустрията в моя регион“ ще се проведе за втора поредна година в Шумен
Следваща статияПетър Курумбашев и Явор Дачков канят шуменци на среща – разговор