дом Криминале Къща горя в Нови пазар, огнеборци гасиха и пламнали комини, сухи треви...

Къща горя в Нови пазар, огнеборци гасиха и пламнали комини, сухи треви и контейнери за смет

0
ДЯЛ
Pixabay.com

В петък дежурни екипи от Шумен са реагирали на два сигнала за произшествия. Погасен бил пожар в метален контейнер за смет преди обяд на ул. “Алеко Константинов“ в града. Оказано било и съдействие за пренасяне на болен мъж до автомобил на ЦСМП.
Пожар в метален контейнер за смет бил погасен на ул. “Самара“ в Шумен в съботния ден, огнеборците са реагирали и на сигнал за пожар в комин в жилищен блок на ул. “Ген. Драгомиров“ в града. Пожарите са без материални загуби.

В 21.07 часа на 9 февруари било прието съобщение за пожар в къща на ул. “Балкан“ в Нови пазар. Пристигналият на място противопожарен екип установил, че гори домашно имущество под ревизията на комина в къщата. Причина за възникване на пожара – висока температура в тялото на комина. Пламъците са погасени с 500 л. вода. Унищожено е домашно имущество, опушени били около 20 кв. м. стени. Сградата била спасена от опожаряване.

През последните 24 часа дежурни екипи от областта са реагирали на девет сигнала за произшествия.
В 12.53 часа на 10 февруари бил погасен пожар в отпадъци в двор на ул. “Христо Ботев“ в село Мадара.
Ликвидирани са пожари в сухи треви и храсти в село Веселиново, в поле в село Велино, в сухи треви в местността 5-ти километър край Шумен, в комин в жилищен блок на ул. “Владайско въстание“ в града, в поле в село Васил Друмев, в сухи треви в село Кълново.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКонкурсът „Велики Преслав – история на цял един народ“ става международен
Следваща статияШофьор отива на съд, карал кола с отнета книжка

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here