дом Общество Красимир Минчев е новият председател на Общински съвет-Шумен

Красимир Минчев е новият председател на Общински съвет-Шумен

0
ДЯЛ

Красимир Минчев от ПП ГЕРБ е новият председател на Общински съвет Шумен. Той бе избран с 21 гласа „за“. Минчев спечели вота срещу кандидата на „БСП за България“ Веселин Пенчев, за когото гласуваха 11 съветници.
В избора участваха всички 41 съветници.
Председател на комисията по избор бе адвокат Светлозар Петков от ПП ГЕРБ.
В края на гласуването той обяви, че в урната са открити 5 плика без бюлетина и още 4 недействителни.
„Няма да ви предам и няма да ви подведа. Ще съм председател на всички общински съветници без значение на тяхната партия. Нашето призвание е да работим за благото на жителите на община Шумен“, заяви новоизбраният председател на Общинския съвет Красимир Минчев.

В края на първото заседание на местния парламент доайенът на съветниците Максим Иванов връчи на кмета Любомир Христов Ключа на Шумен.
Най-младият общински съветник е 25-годишният Гьокхан Илхан от ДПС, който предишните 4 години бе кмет на село Коньовец.
Най-възрастният съветник е Максим Иванов от „Български социалдемократи“, който на 4 декември ще навърши 70 години.
Припомняме, че в настоящия Общински съвет 14 места има ПП ГЕРБ, БСП разполага с 10 съветници, шестима са представителите на Местна коалиция ДБГ, с пет мандата разполага ДПС, с по двама съветници са ВМРО, „Демократична България“ и „Български социалдемократи“.

На финала на тържественото заседание днес съветниците си направиха обща снимка пред сградата на общината.
Снимка 3: Пресцентър на Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОгнеборци гасиха пламнали стърнища и сухи треви, 38-годишен подпали сеновал
Следваща статияСпипаха хитрец, ползвал ток без да плаща

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here