дом Политика Красимир Костов: Ще възстановим спортната база, защото имаме управленски опит

Красимир Костов: Ще възстановим спортната база, защото имаме управленски опит

0
ДЯЛ

Високите наеми, които трябва да плащат спортните клубове, за да тренират в зала „Младост” или „Арена Шумен” са непосилни. Този проблем изложиха пред кандидата за кмет от ПП ”Български социалдемократи” Красимир Костов и съветници треньори.
При детско-юношеския спорт най-голям проблем е, че от девет треньори в Ученическата спортна школа, четирима са в пенсионна възраст и няма млади кадри.

„Ще направя така, че Общината преференциално да финансира 6 от спортовете, в които Шумен има традиции: футбол, бокс, борба, хандбал, волейбол, баскетбол и ще направим тренировъчната база в града достъпна за всички” – увери Красимир Костов. Ще ремонтираме спортните зали „Младост“ и „Плиска“, като ще разширим седалищната част в зала „Младост“ и ще извършим основен ремонт на съблекалните. Ще реализираме чрез проект изграждането на спортен салон в НУ „Княз Борис I“, както ще ремонтираме и трибунната част на Ученическия салон, категоричен бе той.
Другите проекти, по които предстои доста работа са възстановяване на общинската собственост върху шуменското летище и възраждане на безмоторното летене, както и аероклуб „Шумен“. Създаване на професионален футболен клуб „Шумен“. Организиране на състезания с електрически тротинетки и електрически скейтбордове.
„Идеите ни са реализируеми, защото имаме управленски опит, знаем проблемите, няма да търсим грешките, а ще вървим към тяхното отстраняване и развитие на спорта” – допълни кандидатът за кмет на Шумен за трети мандат Красимир Костов.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРокерите от Шумен закриват активния сезон
Следваща статия33-годишен от Нови пазар е участник в ПТП със загинал шофьор в Търговищко

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here