дом Общество Кметът Христов награди победителите в конкурс, посветен на Коледа и Нова година

Кметът Христов награди победителите в конкурс, посветен на Коледа и Нова година

0
ДЯЛ

Кметът Любомир Христов награди победителите в конкурса за детска рисунка, посветен на Коледа и Нова година. Той благодари на децата и учениците, които се включиха в него, както и на учителите и родителите, които са ги насърчили, съобщиха от пресцентъра на Община Шумен.
„Всяка година по това време вашите рисунки украсяват фоайето на втория етаж и създават истински празнично настроение. Благодаря ви за красивите творби. На вас и на вашите семейства пожелавам здраве и весели коледни и новогодишни празници,“ каза Христов. Той сподели пред гостите и участниците, че всяка година в общината се получават стотици рисунки, а журито от шуменски художници е затруднено в избора, защото освен много на брой творбите са и много добри.
Отличените с първа награда рисунки в трите възрастови групи ще бъдат отпечатани като коледни поздравителни картички от името на кмета Любомир Христов. По време на награждаването, победителите получиха ваучери за книги и коледни торбички с лакомства. Най-добрите девет творби, избрани от журито, и още 50 рисунки са подредени на изложбата във фоайето на втория етаж в сградата на общината.
Географията на участниците в конкурса се разширява и през тази година бяха получени детски рисунки от Лом, Горна Оряховица, Сунгурларе, Стралджа и от село Стоян Михайловски, община Нови пазар.
Снимка: Пресцентър на Община Шумен
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШумен отново сред градовете с най-мръсен въздух през последните 4 дни
Следваща статияСлънчева и топла събота

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here