дом Общество Казусът с туристическата спалня във Велики Преслав остава за разглеждане на редовна...

Казусът с туристическата спалня във Велики Преслав остава за разглеждане на редовна сесия

0
ДЯЛ

Поради липса на становище от Постоянната комисия за „Законност и обществен ред“, въпросът за стопанисване на туристическата спалня остава за редовната сесия на Общинския съвет във Велики Преслав в края на януари. Така на вчерашното извънредно заседание не беше взето никакво решение. Нямаше дебати по тази гореща тема, съобщиха за 24shumen.bg съветници.
Припомняме, че на извънредно заседание трябваше да се преразгледа решението за безвъзмездно ползване на туристическата спалня от дружество „Патлейна“. Очакваше се бурно заседание, тъй като мнозинството от общинските съветници са категорични, че ползвателят на базата трябва да плаща наем. Съветниците не приемат дружеството „от години да продължава да прибира печалбата и да не дава отчет пред тях“.
Горчев пък предлага решението за ново разглеждане заради липсващи мотиви за прекратяване на договора за стопанисване. Той смята, че Дружеството трябва да продължи да ползва спалнята безвъзмездно, както е сключен договорът още от 2008 година.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗапочват да глобяват за шофиране без винетка
Следваща статияЗабравена манджа на котлон подпали апартамент в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here