дом Общество Избират чрез конкурс управител на Многопрофилната болница във Велики Преслав

Избират чрез конкурс управител на Многопрофилната болница във Велики Преслав

0
ДЯЛ

Общинският съвет във Велики Преслав да гласува на предстоящата сесия откриване на процедура за провеждане на конкурс за възлагане на управлението на „МБАЛ – Велики Преслав“ ЕООД за срок от 3 години. Конкурсът да се проведе на три етапа- проверка на представените документи в съответствие с обявени изисквания, представяне на Програма за развитието и дейността на лечебното заведение за три годишен период и събеседване с кандидатите, предлага с докладна общинският кмет инж. Янко Йорданов.
Кандидатите трябва да притежават образователно-квалификационна степен „магистър“ по медицина, съответно дентална медицина, и квалификация по здравен мениджмънт или лица с образователно-квалификационна степен „магистър“ по икономика и управление с призната специалност по медицинска информатика и здравен мениджмънт или по икономика на здравеопазването; да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар, съответно лекар по дентална медицина, или икономист; кандидатите, притежаващи образователно-квалификационна степен „магистър“ по медицина, съответно дентална медицина, да имат придобита специалност; да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани.
Необходими документи: заявление до Председателя на Комисията за провеждане на конкурса за възлагане на управлението на „МБАЛ – Велики Преслав” ЕООД за участие в конкурса. Заявлението заедно с необходимите документи се подава в запечатан непрозрачен плик, професионална автобиография, документ за придобита образователно-квалификационна степен (заверено копие),Документ за трудов стаж (заверено копие).Свидетелство за съдимост (оригинал).
МБАЛ Велики Преслав е еднолично дружество с ограничена отговорност с едноличен собственик на капитала Община Велики Преслав чрез Общински съвет. Предмет на дейност – осъществявате на болнична помощ.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПоставят нови контейнери на площадката за строителни отпадъци в Шумен
Следваща статияЦветан Цветанов: Напускам ГЕРБ! Ще бъде предателство, ако остана!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here