дом Здраве Здравната инспекция в Шумен обяви конкурс за главен експерт

Здравната инспекция в Шумен обяви конкурс за главен експерт

0
ДЯЛ

Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в Шумен обяви конкурс за длъжността „Главен експерт“ в отдел „Лабораторни изследавния“, дирекция „Обществено здраве“.
Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания: да притежават минимум образователно-квалификационна степен „магистър по медицина“ или бакалавър по „Хранителни технологии“, да притежават минимален професионален опит, необходим за заемане на длъжността две години или минимален ранг за заемане на длъжността IV младши.
Предимство на кандидатите носят допълнителни умения и квалификации в системата на здравеопазването, както и придобит професионален опит в системата на ХЕИ/РИОКОЗ/, РЗИ.
Изискване е добро познаване на Закона за здравето, Закона за държавния служител, Устройствен правилник на регионалните здравни инспекции. Ще бъдат оценени качества като деловитост, инициативност, умения за работа в екип.
Конкурсът ще се проведе в сградата на РЗИ Шумен, пл.“Освобождение“1 чрез тест и интервю. Комисия ще оцени представянето на желаещите да заемат позицията.
Кандидатите трябва да представят следните документи: заявление за участие в конкурса, съгласно приложение №2 към чл.17 от НПКДС, декларация от лицето по образец, копия от официални документи, удостоверяващи продължителността на професионалния опит.
Предимство е да се представят официални документи за придобита специалност в системата на здравеопазването и за завършен курс за компютърно обучение, ако притежава такива.
Според длъжностната характеристика главният експерт анализира, обобщава изготвя и подготвя протоколи с резултати от лабораторния контрол, контролира точното и прецизно прилагане на утвърдените методи на контрол.
Размерът на основната заплата за длъжността за степен първа се определя от 510 до 1200 лв.
Документи се подават в сградата на РЗИ, пл.“Освобождение“№1, ет.1, стая №5. Телефони 054 /800 722 и 054/800 727. Краен срок 11 юни 2018 г.
Лице за контакт Пенка Веселинова

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияМътничани се похвалиха с нова спирка (снимки)
Следваща статияМилена Славова пее благотворително за реставрацията на паметниците в Нови пазар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here