дом Общество За 270 минути в Каспичан, 333-ма „джигити“ са превишили скоростта

За 270 минути в Каспичан, 333-ма „джигити“ са превишили скоростта

2
ДЯЛ

333 нарушения на скоростните режими са засечени и установени от мобилна камера на РУ – Нови пазар за времето от 09.00 до 13.30 часа днес. Контролът на скоростта е бил в гр. Каспичан, където ограничението на скоростта е 50 км/ час.

Седем от водачите са преминали през периметъра на мобилната камера с повече от 50 км/ час над максимално разрешената скорост и ще бъдат лишени от правото да управляват, както предвижда Закона за движение по пътищата.
През месец октомври на територията на ОДМВР- Шумен са установени 4 295 нарушения водачите, като от тях за скорост са били 1257. Регистрирани са 104 пътнотранспортни произшествия, 11 от тях са тежки с 12 ранени участници в движението. За неправилно паркиране и спиране са санкционирани 558 водачи. Установени са 15, които са седнали зад волана след употреба на алкохол с концентрация над 1,2 промила, двама с промили от 0,5 до 0, 8 и други двама, които са шофирали след употреба на алкохол над 0,8 до 1,2 промила. Установени са 35 неправоспособни водачи. Временно са отнети свидетелствата за управление на моторно превозно средство на 112 водачи през месец октомври.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатварят за час отсечката Търговище – пътен възел „Белокопитово“
Следваща статияТройна експертиза на бюлетините в над 20 секции в община Шумен, разпореди Административният съд

2 КОМЕНТАРИ

  1. Джигити е доста силно казано, явно търсите сензация. Къде е била поставена камерата в Каспичан. Най – вероятно по пътя за Нови пазар, до Горещо Процинковане. Там има ограничение 50 км, а дефакто е на изхода на града. Ако караш с 60 км уловен си. Живял съм във Варна и в Шумен. Толкова проверки обаче както в Каспичан и Нови пазар няма никъде. За 1 година средно ме спират за проверка около 8 пъти. От една страна добре инфилтрира се трафика. От друга е малко дразнещо. На всяка крачка патрулка. Това явление е само за Нови пазар и Каспичан. Явно в РУ Нови пазар полицаите са доста и нямат работа, затова ги пращат по улиците. Замисляли сте се над подобна възможност!? Все пак РУ Нови пазар се издържа от данъците на гражданите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here