дом Здраве За първи път предварителен кандидатстудентски изпит за Шуменския филиал на МУ-Варна

За първи път предварителен кандидатстудентски изпит за Шуменския филиал на МУ-Варна

0
ДЯЛ
Филиал Шумен на МУ-Варна Снимка: 24shumen.com

За първи път за специалностите „Медицинска сестра” и „Акушерка” в Шуменския филиал на Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов”-Варна ще бъде организиран предварителен кандидатстудентски изпит, информират от учебното заведение.
Документи за участие в предварителния изпит и документи за кандидатстване ще се приемат само онлайн на електронен адрес: https://kskinfo.mu-varna.bg/card. Документи за предварителния изпит щи могат да се подават от 29 март до 7 април.
Кандидат-студентите, положили успешно предварителния конкурсен изпит, но неподали документи за кандидатстване в регламентирания за това срок, няма да бъдат класирани.
Явилите се на предварителен изпит по Биология имат право да се явят и на редовния кандидатстудентски изпит по този предмет.
Предварителният конкурсен тест по Биология е насрочен за 17 април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбластните жители са платили близо 217 млн. лв. данъци през 2020 година
Следваща статияОбявиха Теодор Ушев за най-влиятелния аниматор в света през последните 25 години

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here