дом Общество Засияха коледните елхи в Шумен (снимки)

Засияха коледните елхи в Шумен (снимки)

0
ДЯЛ

Коледните елхи в Шумен грейнаха празнично тази вечер. Стотици шуменци посрещнаха Дядо Коледа пред Драматично-куклен театър „Васил Друмев“. Заедно с белобрадия старец на сцената се качи и кметът на града Любомир Христов, който запали коледните светлини.
Много настроение и емоции сред най-малките предизвикаха изпълненията и фокусите на Борислав Борисов – Боби шоу.

В спектакъла „Празнично сияние“ се включиха децата от хор „Бодра песен“ и квартет „Унисон“ при СУ „Сава Доброплодни“.
Кулминацията на празника дойде, когато сред фойерверки, музика и изкуствен сняг под светлините на прожекторите застанаха Дядо Коледа и кмета Любомир Христов, които пожелаха на всички шуменци светли рождественски празници. Двамата заедно запалиха светлините на десетметровата коледна елха. В края на празника децата имаха възможност да се снимат с добрия старец.
Грейналите коледни светлини дадоха началото и на празничния базар в центъра на Шумен. На площада пред театъра са разположени осем дървени къщички, където се предлагат лакомства, вино, мед, играчки и сувенири.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЧелен удар край Дибишкия язовир, има ранен
Следваща статияОт прегледаните 236 жени в Шуменска област, всяка трета – с патология

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here