дом Общество Заради нерегламентирани превози може да спрат важни автобусни линии в общините Каспичан...

Заради нерегламентирани превози може да спрат важни автобусни линии в общините Каспичан и Нови пазар

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Спирането на автобусни линии по маршрут Плиска – Златна нива – Върбяне и неблагоприятен вариант да бъдат спрени автобусни линии и до село Косово. Това бе обсъдено на среща между управителите на „Пътнически автотранспорт Шумен“, кмета на Каспичан Милена Недева, председателя на Общинския съвет Ралица Тодорова и кмета на град Плиска.
„Основният проблем, който постави г-н Банков бе нерегламентираните превози на пътниици, които обират пътникопотока, преди да мине автобусът“, сподели Ралица Тодорова пред 24shumen.com. Така фирмата трупа загуби, като поддържа такива неефективни линии.
Г-н Банков като търговец е прав, обясни председателят на ОБС.
Била е постигната временна договорка за възстановяване на линията на автобусите, които тръгват от Нови пазар и минават през гр. Плиска и селата Върбяне, Златна нива, Царев брод – „Макак“ – Шумен. Втората линия Шумен – Нови пазар и трета линия от 17.00 часа от Нови пазар.
Общината е поела ангажимент за решаване на поставените въпроси, както и кметовете на населени места. Ще бъдат алармирани институциите, от които зависи преустановяването на нерегламентираните превози – ДАИ и Районно управление на полицията.
В дългосрочен план дали ще можем да го решим не е ясно, каза Тодорова. Тя припомни, че ръководството на „Пътническа автотранспорт Шумен“ е предупредило на среща с областния управител на Шумен, че е възможно поетапно спиране на автобусите заради нелегалните автомобили.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВалери Симеонов със съвет: Спрете да търкате талончета от Националната лотария!
Следваща статияДо 20 февруари Общинският съвет в Шумен трябва да има нов Правилник

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here