дом Общество Закъсали тежкотоварни и леки автомобили край Хитрино затрудняват движението

Закъсали тежкотоварни и леки автомобили край Хитрино затрудняват движението

0
ДЯЛ

Сигнал за множество закъсали тежкотоварни и леки автомобили край Хитрино – след разклона за село Тимарево е получен в дежурната част на областната дирекция в Шумен. Временно се преустановява движението на тежкотоварните автомобили в участъка край Хитрино. Леките преминават през Тимарево и излизат на главния път през долния изход и вход на Хитрино.
Закъсали автомобили поради снегонявания има и до село Черноглавци. Към местата са насочени полицейски екипи да регулират движението. На място е насочена и снегопочистваща техника. Движението в участъка временно ще бъде спряно до почистване на пътя и оказване на съдействие на закъсалите.
Сигнал за закъсали автомобили има по пътя Плиска-Нови пазар. Пътник и водач на лек автомобил са потърсили съдействие от РСПБЗН да бъдат евакуирани.
От полицията умоляват водачите да шофират с повишено внимание. Поради влошената пътнотранспортна обстановка призоваваме водачите да си вземат и там, където е необходимо да поставят вериги. Да имат въже за теглене, за да може при необходимост другите участници в движението да му окажат съдействие. Да предвидят достатъчно гориво. Ако не могат да се справят сами да не предприемат рискови маневри или действия, които биха могли да застрашат живота и здравето им.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСамо 4 села в Шуменско все още са без ток
Следваща статияАПИ: Усложнена е пътната обстановка в Североизточна България, не пътувайте, ако не е наложително!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here