дом Криминале Задържаха 64-годишен мъж, застрелял куче и ранил друго в търговищко село

Задържаха 64-годишен мъж, застрелял куче и ранил друго в търговищко село

0
ДЯЛ

Задържан е 64-годишен мъж от село Ловец, застрелял куче, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Търговище.
Той е задържан на 7 януари 2019 г. след проведени оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия.

Установено е, че на 4 януари 2019 г. в село Васил Левски, община Търговище, със законно притежавано ловно оръжие – пушка „Восток Биатлон 4“, калибър 5.6 мм, е умъртвил куче от порода кокер шпаньол и е наранил куче от порода хъски – собственост на 25-годишна жена от село Васил Левски.
По случая е образувано досъдебно производство по чл. 325б от Наказателния кодекс по описа на управлението. Оръжието е иззето по надлежния ред.
Работата по изясняване на фактическата обстановка продължава под ръководството на прокурор от Районна прокуратура – Търговище.
Снимки: Диди Кунторова, Фейсбук
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолският пианист Михаил Древновски с концерт на шуменска сцена
Следваща статияКНСБ осигурява топъл обяд на 54 души от Шуменско

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here