дом Криминале Задържаха в ареста 57-годишен мъж от шуменско село, блудствал с 9-годишно момиченце

Задържаха в ареста 57-годишен мъж от шуменско село, блудствал с 9-годишно момиченце

1
ДЯЛ

Състав на Шуменския районен съд е уважил днес искането на Районната прокуратура, като е взел мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на 57-годишния Ариф Х. Мъжът е бил привлечен към наказателна отговорност за престъпление по член 149, ал. 2, т. 1 от НК – блудството чрез употреба на сила с лице, ненавършило 14-годишна възраст, като прокуратурата му е наложила задържане до 72 часа с цел довеждането му днес в съда. Това съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Ариф Х. видял момиченцето на 16 март. Деветгодишното дете вървяло по улицата в шуменско село, където живеят и пострадалото момиченце, и насилникът. Издърпал го в дома си и там извършил блудствените действия.
Обвиняемият е разведен и не е осъждан.
Определението на Шуменския районен съд, с което е наложена най-тежката мярка за процесуална принуда „Задържане под стража“ на 57-годишния Ариф Х. подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКауза: Община Велики Преслав набира доброволци в помощ на възрастни хора
Следваща статияЧетирима са нарушили наложената им карантина в Шуменско

1 коментар

  1. Всеки ден да го пребиват и изнасилват мъже в затвора дано! Да се мъчи до края на живота си!!! Изверг!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here