дом Общество Забраниха къпането в язовири на територията на община Никола Козлево

Забраниха къпането в язовири на територията на община Никола Козлево

0
ДЯЛ

Кметът на Община Никола Козлево издаде заповед за забрана на къпането във всички язовири и други открити водни площи. Забраната е с цел намаляване нещастията от удавяния, засилване борбата с водния травматизъм на места, които не са наблюдавани от специалисти по водно спасяване, съобщиха от Общината.
Забранява се използването на лодки, надуваеми дюшеци, салове и други подобни приспособления за плуване и риболов във водоемите.
Кметовете и кметските наместници на населени места съвместно със собствениците и наемателите на язовири незабавно трябва да поставят обозначителни табели с надпис „Къпането забранено“ и да упражняват контрол за спазване на забраната.
Ще бъде организирана разяснителна кампания сред населението за опасността от къпане в непригодни за целта и необезопасени водоеми.
При възникване на инцидент да се сигнализира незабавно тел. 112, след което да се уведоми дежурния по Общински съвет за сигурност на тел. 05328 21-63.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияДоживотна присъда за разградчанин, заклал приятел по чашка
Следваща статияУл. „Преслав“ остава двупосочна до издаване на Акт 15

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here