дом Криминале Забравена манджа на котлон подпали апартамент в Шумен

Забравена манджа на котлон подпали апартамент в Шумен

0
ДЯЛ

В 12.55 часа вчера в дежурната част на РСПБЗН – Шумен бил приет сигнал за пожар в апартамент на жилищен блок на ул. “Ген. Драгомиров“ в града. Към адреса бил насочен противопожарен екип. На място огнеборците изяснили, че на работещ котлон на готварска печка била забравена храна. Пожарът бил погасен с помощта на 400 л. вода. Унищожени са мебели, техника, домашно имущество, опушени са около 80 кв. м. стени. Благодарение на бързата реакция на противопожарния екип от опожаряване бил спасен както този, така и още пет апартамента в съседство.

В 18.30 часа бил получен сигнал за пожар в сухи треви в землището на село Новосел. Към мястото бил насочен екип на РСПБЗН – Шумен. Пламъците, които били на площ от около 2000 кв. м. били погасени с помощта на 2 тона вода. Пожарът е без материални загуби.
Снимката е илюстративна.
Снимка: Архив на 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКазусът с туристическата спалня във Велики Преслав остава за разглеждане на редовна сесия
Следваща статияГостоприемство: Запълниха фугите на румънска кола със строителна пяна

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here