дом Криминале Жена и мъж са открити мъртви в гора, разследват умишлено убийство и...

Жена и мъж са открити мъртви в гора, разследват умишлено убийство и последвало самоубийство

0
ДЯЛ

Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство за умишлено убийство на млада жена в гора край град Кубрат. Производството се води по член 116, ал. 1, т. 4 от Наказателния кодекс. Това съобщават от Апелативна прокуратура – Варна.
На 19 юни тази година около 14 часа в ОД на МВР в Разград бил получен сигнал за намерено тяло на млада жена. При извършения оглед на местопроизшествието се установило, че това е трупът на 38-годишната С.Хр., по който са открити следи от насилие, причинени от удари с метален предмет в главата. Наблизо разследващите открили и тялото на 42-годишния О.Х. Той бил намерен обесен на дърво.
Мъжът и жената са от село Брестовене. Живеели на семейни начала. По предварителна информация се смята, че двамата са отишли в гората, за да събират липов цвят.
Продължават действия по разследването на умишленото убийство с предположения за последвало самоубийство.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия34 проекта ще бъдат финансирани от Общинския фонд „Култура“ през 2018 година
Следваща статияАко мине предложението: Кметовете – с право да създават собствена „полиция“