дом Политика Доган посочи кандидат – кметовете на ДПС в областта

Доган посочи кандидат – кметовете на ДПС в областта

0
ДЯЛ

Бившият депутат Четин Казак е кандидатът на ДПС за кмет на Шумен

Централното ръководство на ДПС в присъствието на почетния председател д-р Ахмед Доган определи кандидатите за кметове в Шуменска област.
Бившият депутат Четин Казак е кандидатът за кмет на Шумен, съобщиха наши източници, присъствали на консултациите.
В Нови пазар – областният председател Айсел Руфад, Велики Преслав – Христо Кюркчиев, Хитрино – Белгин Осман.
Ясен беше и кандидатът за Каолиново – досегашният кмет Нида Ахмедов, който влиза в предизборната надпревара за пети мандат.
За трети мандат се кандидатира кметът на Върбица инж. Мердин Байрям.
Недрет Ибрям е одобрен за кандидат в община Никола Козлево. Той е бивш кмет на село Вълнари.
В община Хитрино кандидатът на Движението е Белгин Бакиев.
Изненадата дойде от Венец. В „Последния момент да участва консултациите при г-н Доган беше поканена досегашната кметица Нехрибан Ахмедова, въпреки че е номиниран Илтер Бейзат“, споделиха наши източници.
Два дни Централното оперативно бюро след препитването на двамата ще вземе окончателното решение за кандидата за община Венец.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСтратегия: Община Върбица продава ниви за благоустрояване на селата
Следваща статияКметът Любомир Христов се срещна с директори на училища и детски градини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here