дом Общество Директор на шуменско училище работи като доброволец в МБАЛ

Директор на шуменско училище работи като доброволец в МБАЛ

0
ДЯЛ
Снимка: Павел Павлов

От събота Павел Павлов работи като доброволец в областната болница в Шумен. Директорът на Второ основно училище „Д-р Петър Берон“ ще помага на медиците до понеделник. Той използвал времето, в което възпитаниците му са в електронна среда на обучение. „В тази критична за болницата в Шумен обстановка трябва да се помогне. Това не е героизъм. Просто изпълнявам гражданския си дълг. Виждам как това дава надежда и мотивира лекарите“, каза за 24shumen.com Павел Павлов. Той се включва в дейностите по дезинфекция, носи проби за изследване, придвижва документи.
Работният му ден започва в 8.00 часа сутринта и продължава докато има нужда от него, понякога и до 24.00 часа.
„Много хора одобряват постъпката ми. Доброволци обаче липсват. Разбирам ги, защото хората се страхуват“, сподели още Павел Павлов и добави, че работи с предпазно облекло.
„В понеделник отпускът ми свършва. Ще си направя тест и ако е отрицателен ще се върна към моята професия. Аз не съм лекар, но съм учител и за оставащите няколко дни мога да предам знанията си на следващи доброволци“, сподели Павел Павлов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЕкипи на ВиК работят по отстраняване на голяма авария в Шумен
Следваща статияПети ден продължава издирването на изчезналия Райко Илиев

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here