дом Криминале Двама се нашмъркаха с кокаин и подкараха коли

Двама се нашмъркаха с кокаин и подкараха коли

0
ДЯЛ

Двама шуменци се озоваха в ареста, защото шофирали след употреба на кокаин. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
В петък, малко след 16.30 часа за проверка на ул. “Университетска“ в Шумен е спрян водач на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с шуменска регистрация. Зад волана бил 42-годиешен шуменец. Тестван бил за дръг чек, който отчел положителна на кокаин проба.
Мъжът е задържан за рок до 24 часа в полицейското управление.
22-годишен мъж от Шумен също е установен да шофира след употреба на кокаин. Проверката е извършена в събота малко след 09.30 часа на ул. “Пенчо Славейков“ в града. Спрян бил водач на „Мерцедес Ц 230“ с шуменска регистрация. Автомобилът бил управляван от 22-годишен шуменец. Пробван е с техническо средство за шофиране след употреба на наркотични вещества и била отчетена положителна на кокаин проба. При последвало претърсване в лекия автомобил под предната дясна седалка е немерено и иззето пликче с около един грам бяло прахообразно вещество, което предстои да бъде изследвано. Водачът е дал кръвна проба за анализ, след това е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване.
По двата случая са образувани досъдебни производства.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха 36-годишен, задигнал алкохол от шуменско заведение
Следваща статияТрима пияни шофьори изтрезняваха в ареста, единият – рекордьор с 2,98 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here