дом Общество Двама продължават в конкурса „Управител на екосистема – Никола Козлево“

Двама продължават в конкурса „Управител на екосистема – Никола Козлево“

0
ДЯЛ

Двама са допуснати до участие във втория етап на конкурса за ,правител на общинското предприятие „Екосистема – Н. Козлево“ЕООД – реши специализираната комисия след като прегледа изисканите документи. Да се състезават за длъжността продължават Галя Тодорова и Айхан Ахмед, съобщиха от общинска администрация.
На следващия етап те трябва да представят бизнес план „Програма за управление“ в деловодството на Общината в срок до 13.02.2019 г. до 16.00 часа.
Програмата трябва да съдържа характеристика на сектора и на пазара, маркетингов, финансов и инвестиционен план.
Изисквания към кандидатите е да посочат тенденции в развитието на сектора, конкуренцията и планираните печалби.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските бойци – домакини на Държавния шампионат по кик бокс
Следваща статияВ приемния ден на кмета: От вандали и пияници се жалваха настанени в Кризисния център

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here