дом Общество Данъчната кампания стартира в четвъртък

Данъчната кампания стартира в четвъртък

0
ДЯЛ

Декларирането на доходите за 2018 година започва днес. Гражданите могат да подават декларациите си по електронен път или на хартия. До 31 януари е срокът за плащане с отстъпка. Данъчните облекчения важат само за граждани, които нямат стари неплатени задължения към държавата.
Проверката става най-лесно с персонален идентификационен код. Той се издава безплатно от всеки офис на Приходната агенция.
Отстъпката от 5% важи само за граждани, подали декларацията си по електронен път до края на януари 2019 година. Тя обаче не може да е по-голяма от 500 лева. От тази година данъчното облекчение за деца ще може да се използва сумарно и от двамата родители. За едно дете може да се използва 200 лева намаление на данъчната основа, което прави 20 лева по-малко данък.
Данъчната кампания ще продължи до края на април.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияРайони без ток в Шумен и областни села
Следваща статияМая Манолова пристига днес в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here