дом Криминале Газова уредба подпали автомобил, горяха сухи треви край село Могила

Газова уредба подпали автомобил, горяха сухи треви край село Могила

0
ДЯЛ
24shumen.com

На 29 януари в 08.04 часа е приет сигнал за пожар в лек автомобил „Рено Клио“. Към ул. “Ген. Скобелев“ в Шумен бил насочен противопожарен екип. Предполагаема причина за възникване на пожара е техническа неизправност в газовата уредба на лекия автомобил. Унищожен е двигателят, двигателният отсек и ел. инсталация.
За гасенето на пожара са ползвани 500 л. вода и 20 л. пяна.

В 18.33 часа на 29 януари бил приет сигнал за пожар в сухи треви край село Могила. Към мястото бил насочен екип, който погасил пламъците с тупалки. В гасенето, което било на площ от 2000 кв. м. са участвали четирима огнеборци от пожарната в Нови пазар.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВ два поредни дни шуменци са дишали мръсен въздух
Следваща статияПосред бял ден: 23-годишен зад волана закова дрегера на 2,51 промила

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here