дом Общество В празник за малки и големи се превърнаха „Игрите на града“

В празник за малки и големи се превърнаха „Игрите на града“

0
ДЯЛ

В празник за малки и големи се превърна викторината по история „Игрите на града“.
Надпреварата се проведе около фонтана на входа на „Кьошковете“
Организатор на проявата бе Ученическият парламент в Шумен със съдействието на известна марка ядки, която бе осигурила в изобилие фъстъци за всички присъстващи.
Във викторината участваха пет отбора. Един от тях бе от родители.
В първия тур на състезанието отборите демонстрираха знания за историята на Шумен. Битката бе оспорвана, а фаворитите в надпреварата дадоха верни отговори на всички въпроси.
Във втория кръг тимовете отговаряха на въпроси от историята на България.
Празна купа и балони пълни с вода очакваха играчите в третия кръг „Водни войни“.

Всеки балон, попаднал в купата носеше точка за крайния резултат.
В последния кръг участниците трябваше да подредят името на химна на Шумен от букви, които бяха поставени в различни балони.
Най-добре с изпитанията се справи тима, в който влизаха Даниел Митич, Иван Стефанов и Тони Янков. За по-кратко момчетата се бяха нарекли отбор „Тортичка“. Те отговориха без грешка на всички въпроси от викторината.

Втори стана отборът на родителите, които имаха само с две точки по-малко. На трето място бе отбор „Кексче“, съставен само от момичета.

За доброто настроение на присъстващите се погрижиха танцьорите от „Емоушън“ и „Ай“.
В края на събитието бе разиграна и томбола, а късметлиите получиха топки, федербали, туристически бутилки за вода.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияШуменските патриоти с панихида в памет на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание
Следваща статияОгнен ад в Каспичан! Две семейства останаха без дом (снимки)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here