дом Криминале Въвеждат временна организация на движението по пътя Шумен-Силистра

Въвеждат временна организация на движението по пътя Шумен-Силистра

0
ДЯЛ
Снимката е илюстративна

Временна организация на движението се въвежда по пътя Шумен- Силистра, малко след разклона за село Тимарево. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в Шумен.
Автомобилите ще бъдат пренасочвани за преминаване през село Хитрино.
Мярката се налага поради създадена организация по изтегляне на катастрофирал вчера тежкотоварен автомобил. Произшествието станало малко преди 8.00 часа във вторник. Водач на тежкотоварен автомобил с пловдивска регистрация загубил контрол над возилото и се преобърнал. Спасителен екип оказал съдействие за изваждане на водача от кабината, като се наложило да режат крайпътно дърво. Водачът не е пострадал. Молим водачите да шофират внимателно в участъка.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКампания: Община Каспичан набира доброволци
Следваща статияОгнеборци гасиха пламнали комини, помогнаха на катастрофирал шофьор

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here