дом Общество ВМРО-Шумен в помощ на възрастните и болни хора

ВМРО-Шумен в помощ на възрастните и болни хора

0
ДЯЛ

Организацията на ВМРО-БНД в Шумен е готова да помага на възрастни и болни хора в усложнената обстановка поради разпространението на на KOVID-19 у нас.
В трудни времена ние, българите сме доказвали и за пореден път ще докажем, че можем да бъдем единни и отговорни към съдбата на ближните. Организацията на ВМРО-БНД предлага своята помощ на всички, които имат нужда от нея. Приканваме възрастните, самотните и хронично болните хора да ни потърсят на телефон: 0882466374 и ние ще се отзовем и ще им помогнем.
Инициативата на шуменските войводи е в подкрепа на призива на Ангел Джамбазки за подпомагане на възрастните, самотните и хронично болните хора, които са най-уязвими в условията на пандемична обстановка.
В призива си Джамбазки приканва и призовава „младежки организации, спортни клубове, съсловия, групи по интереси“, без разлика от политическите им убеждения, да се включат в подпомагането на най-уязвимите групи от населението като се включат с помощ при пазаруване, плащане на комуналните сметки и в други дейности, всеки според силите и възможностите си. Целта е да се ограничи риска от заразяването на възрастните и хронично болните, който е по-висок на места, където се струпват много хора.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияОбявиха извънредно положение в България
Следваща статияИ ЕНЕРГО-ПРО с препоръки да се ползват онлайн услугите им

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here