дом Общество Вандали вилняха в Младежката сфера за пореден път

Вандали вилняха в Младежката сфера за пореден път

0
ДЯЛ

За пореден път вандали вилняха в Младежката сфера в Шумен. Пианото е разбито непоправимо, телевизорът също. Потрошени са пейки и маси. Повредени са циповете на част от винилите и това пречи за затваряне на конструкцията. „Това е много притеснително предвид наближаващата зима и евентуално по-големите щети, които могат да произлязат от това“, обяснява един от създателите на сферата Емил Личев.
За пореден път са скъсани книги и са счупени арт пана.
Благодарение на бързата реакция на ОП „Стопанска и охранителна дейност“ в Община Шумен и на Полицията лицата, извършили вандалският акт са установени и задържани. Срещу вандалите е образувано досъдебно производство.
В пост във Фейсбук Емил Личев се обръща към вандалите: „В този град има хора които се грижат за това място и то се охранява. Не си правете експерименти. Мястото се наблюдава и се пази. Ще ви бъдат повдигнати обвинения и ще има последствия от вашите действия. А всички приятели на сферата уверяваме, че ние ще направим каквото трябва, за да се възстанови всичко“.
Снимка: Архив 24shumen.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАкция: До дни БЧК започва да раздава хранителни пакети
Следваща статияВтори съд призна уволнението на актрисата Мария Григорова за незаконно

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here