дом Общество Вандализъм или опит за убийство? Шуменец намери гумите на колата си срязани

Вандализъм или опит за убийство? Шуменец намери гумите на колата си срязани

0
ДЯЛ

Вандалска проява или опит за убийство? Този въпрос си задава шуменец, който заварил колата си с прерязани гуми преди броени дни. Личният му автомобил бил паркиран на улица „Кирил и Методий“. На сутринта Валери Д. съвсем случайно забелязал прорез на предната гума, а след щателно оглеждане намерил подобен срез и на една от задните. Притеснение предизвиква самата дълбочина на разреза, която не е достатъчна, за да освободи въздухът от гумата, но при шофиране с по-висока скорост би могла да я взриви буквално и да направи автомобилът неуправляем. Валери не може да си обясни, как е възможно някой да подложи на такъв риск както неговия живот, така и този на семейството му, пък дори и да става дума за намек „паркирал си ми на мястото“.

Шуменецът заяви пред 24shumen.com, че подготвя жалба, която ще входира до Прокуратурата. По думите му, това не е първият случай на подобни издевателства над автомобила му. През 2013 година колата му бива залята с червена блажна боя.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияКинотека за Дни на полското изкуство в Шумен
Следваща статияБезплатни гинекологични прегледи в каолиновското село Браничево

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here