дом Общество Бързи на пътя: 654 нарушители на скоростта, 5 остават без книжка, автобусен...

Бързи на пътя: 654 нарушители на скоростта, 5 остават без книжка, автобусен шофьор с 800 лева глоба

0
ДЯЛ

654 са установените нарушения по време на специализирана операция „24 часа контрол на скоростта“ , която се проведе на територията на ОДМВР – Шумен. Тя беше част от започналата в понеделник полицейска операция ТИСПОЛ. С мобилната камера (тринога) са установени общо 535 нарушения. 411 от тях за през деня, а 124 – през нощта, като от тях в населено място са били 214, а извън населено място – 321.
С мобилните системи са засечени 119 нарушители – 64 на територията, обслужвана от РУ – Нови пазар, 19 на територията на РУ – Велики Преслав и 36 на територията на РУ – Каолиново.
Най-високата засечена скорост в населено място е 116 км/час, където ограничението на скоростта е 50 км/час. Петима са водачите, които ще бъдат лишени от правоуправление за определен срок, тъй като са шофирали в населено място със скорост над 50 км/час от максимално допустимата.
Сред нарушителите е засечен водач на автобус, който преминал в късните часове на 2 април в село Радко Димитриево със 102 км/час при разрешени 50. Ще му бъде наложена глоба с фиш в размер на 800 лева.
Извън населено място, на което е имало въведено ограничение на скоростта от 50 км/час има засечен водач, който преминал със 132 км/ час.
Снимката е на пътен възел Белокопитово, в посока към Разград. Водачът е засечен да управлява със 132 км/час, при разрешени 50.
Снимка: ОД на МВР
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия222 души са платили над 400 000 лева задължения чрез ПОС терминали
Следваща статияПещерата „Бисерна“ очаква първите си посетители, цената за вход е 10 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here