дом Общество Бойци от СК „Шуменска крепост“ ще мерят сили на Държавното първенство по...

Бойци от СК „Шуменска крепост“ ще мерят сили на Държавното първенство по кикбокс

0
ДЯЛ
Снимка:СК "Шуменска крепост"

23-ма състезатели от Спортен клуб „Шуменска крепост“ ще участват в Държавното първенство по кикбокс във Бургас, което ще се проведе този уикенд. Това съобщиха от Клуба. По информация от Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, събитието ще е с рекорден брой участници- 806 състезатели от 56 клуба.
Двубоите ще са в четири стила – пойнт файтинг, лайт контакт, киклайт контакт и лоу кик в спортна зала „Младост“, където ще има три татамита и два ринга. Отборът с най-много медали във всеки стил ще получи „Купа Бургас“.
Първите битки ще започнат още в днес следобед, а за пръв път в България финалните битки при мъжете и жените ще се играят на тържествена гала вечер, която ще започне в 20.00 ч. на 24 октомври.
Честта на СК „Шуменска крепост” ще защитават Алекс Иванов, Дарио Петромилов, Никол Мартинова и Габриел Чергански при най- малките 10-12 години, Атанас Ханджиев, Павлина Димитрова, Йолина Димитрова и Димитър Петромило в категория момчета и момичета 13-14, Ростислав Русев, Ивайло Георгиев, Мариан Петков и Денислав Русев- юноши младша възраст, Петър Бончев и Георги Атанасов-
юноши старша възраст, Десислава Ганчева и Теодора Тодорова – девойки старша възраст, Йордан Стоянов, Виктор Иванов, Димитър Стоянов, Никола Николов, Марио Иванов, Добромир Петров – мъже и Полина Галинова при жените.
Подготовката на шуменци се води от старши треньора Галин Методиев, на когото асистира Християн Тотев. Тренировките се провеждаха в залата на клуба и на открито на територията на Природен резерват „Шуменско плато“. Проведени са общи занимания и спаринг с представители от СК „Боил“- Варна и СК „Авитохол“- Нови пазар.
Шуменската школа е доказан фактор в българският кикбокс. Наставникът на тима е убеден, че неговите подопечни са отлично подготвени и е сигурен, че ако покажат това, на което са способни, желаните резултати ще бъдат на лице.
Надпреварата в Бургас е четвъртото официално състезание от тазгодишния спортен календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай. В предишните три – Шумен, Пазарджик и Каварна, бяха спечелени общо 57 медала – 27 златни, 14 сребърни и 16 бронзови. СК „Шуменска крепост” стана и отборен първенец в стиловете лоу кик (Шумен) и К-1 (Пазарджик), и втори на фул контакт (Каварна).
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗатягат противоепидемичните мерки в заведенията
Следваща статияНасрочен е търг за продажба на поземлени имоти

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here