дом Политика Бойко Борисов: ГЕРБ води битка с ДПС в смесените региони

Бойко Борисов: ГЕРБ води битка с ДПС в смесените региони

0
ДЯЛ

Цветан Цветанов изговори много глупости. След двете интервюта не ми липсва. Това каза в сутрешния блок на бТВ премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Коментарът му е във връзка с прогнозата на бившия №2 в ГЕРБ, че партията ще загуби статута си на „единствената алтернатива в смесените региони“. Припомняме, че Цветанов обвини Изпълнителната комисия за това, че „на места партията не издигала кандидати и отстъпвала смесените региони, което водело до леко отдръпване и демотивиране на турците в България и на българомохамеданите от ГЕРБ“.
„Не очаквах толкова бързо да излезе и да заговори срещу колегите. Цвета Караянчева беше възмутена за казаното за смесените региони. Битка в София няма, има битка в смесените региони между ДПС и ГЕРБ“, заяви Бойко Борисов.
Скрийншот: bTV
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияГорски служители задържаха 5 каруци с незаконна дървесина
Следваща статияНамаляване цената на водата в Шумен – акцент в платформата за управление на Красимир Костов

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here