дом Общество Бизнесмен от Велики Преслав продавал безакцизни въглища

Бизнесмен от Велики Преслав продавал безакцизни въглища

0
ДЯЛ

Над 10 тона въглища, за които не е платен акциз бяха открити в овцевъдна ферма, собственост на известен бизнесмен от Велики Преслав в местността „Тунесец“ при съвместна акция на Митниците и Полицията. Безакцизно гориво е било открито и в Къща за гости, също собственост на бизнесмена с инициали М.М.
За операцията съобщава служител на Митниците.
В Районното управление на полицията е постъпил сигнал за незаконна продажба на акцизни стоки, въглища без платен акциз. В личния си профил във Фейсбук М.М. публикувал обява и така набирал клиенти. В обявата той подробно обяснил къде се намира складът за въглища и на какви цени продава горивото.
Проверяващите го изненадали в момент, когато пласира въглища на поредния клиент. Според съобщението бизнесменът-животновъд не е представил за произход и платен акциз.
Ако до 10 дни не бъде представена необходимата документация на М.М. ще му бъде наложена глоба за митническо нарушение. А въглищата конфискувани.
Снимка: Pixabay.com
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияБабинден е, празнуват акушерите и гинеколозите
Следваща статияБивш полицейски шеф и генерал от ДС се простреля в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here