дом Общество Безплатно обучение по руски език в детско студио „Матрьошка” в ШУ

Безплатно обучение по руски език в детско студио „Матрьошка” в ШУ

0
ДЯЛ

Безплатни занятия по руски език в студио „Матрьошка” организират Центърът по русистика и Катедрата по руски език в Шуменския университет „Епископ Константин Преславски“. Заниманията са предназначени за деца на възраст от 6 до 9 години, с продължителност 35 минути, съобщиха от администрацията на висшето училище.
Всяка събота любознателните деца със забавни игри, песни, танци и драматизации ще имат възможност да се докоснат до необятния свят на руския език и култура в Центъра по русистика, стая 08, в Корпус 2 на Университета.
„Руският език е близък в много отношения до родния и децата няма да бъдат затруднени в изучаването му”, казват преподаватели.
Езиковото студио „Матрьошка“ ще стартира в 11=00 часа на 2 ноември 2019 г. от 11.00 часа. Занятия ще има на 9 ноември, 16 ноември, 23 ноември, 7 декември и 14 декември. Зимната серия ще завърши с новогодишно тържество.
Записвания могат да бъдат направени до 1 ноември 2019 г. на e-mail rusistika_shu@shu.bg или в Катедрата по руски език (стая 202 в Корпус2/.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПочина почетният гражданин на Шумен космонавтът Алексей Леонов
Следваща статияПрогнозата: Слънчево време и температури до 26 градуса

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here