дом Криминале Спипаха 26-годишен от Царев брод с 5, 5 кг марихуана в колата...

Спипаха 26-годишен от Царев брод с 5, 5 кг марихуана в колата му (видео)

5
ДЯЛ

Над 16 500 дози от наркотичното вещество не са стигнали до пазара благодарение на бързата реакция на полицейските служители
Престъплението било разкрито след получен сигнал от клиент на бензиностанция на АМ “Хемус“ близо до град Шумен малко преди обяд вчера. По телефона било съобщено, че на търговския обект за зареждане на гориво е спрял водач на „Опел Астра“ със софийска регистрация. Мъжът забелязал, че на предния прозорец на автомобила има лепенка, която имитирала полицейски знак. Решил, че може да е измамник, тъй като водачът бил видимо неспокоен и се оглеждал постоянно. Създадена е организация за проверка на лекия автомобил и водача. Установен е в Шумен, полицейски екип го последвал в града. На паркинг пред жилищен блок в района на автогарата бил спрян. Зад волана бил от Д.Е./26г./.
По време на извършената проверка в автомобила е намерена голяма торба, в която имало два прозрачни плика с глави суха листна тревна маса с общо тегло около 5, 5 кг. При извършения полеви наркотест реагирала на марихуана.

При последвало претърсване в жилище, обитавано от 26-годишния в шуменското село Царев брод е намерена и иззета още 5 грама суха листна тревна маса, по негови думи- марихуана, електронна везна, шест хапчета с лого, които предстои да бъдат лабораторно изследвани и сумата от 2 000 лева.
Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 А ал. 1 от НК. Действията по разследването продължават под надзор на прокурор от Окръжна прокуратура – Шумен.
Снимки и видео: Пресцентър на ОД на МВР – Шумен

24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗадържаха 23-годишен шофьор, подкарал кола напушен
Следваща статияБлизо 400 пътни нарушения се регистрират месечно в община Шумен

5 КОМЕНТАРИ

  1. Хубаво е, че граждани вече подават сигнали, както е нормално в цял свят. Дано да се множат успехите на полицаите, евала.

  2. Ами и в Америка е така, не се обади някой от гражданите, престъпленията не могат да бъдат обхванати камо ли разкрити.

    • Хахахах и аз мислех да ги попитам!? Мн. луди, хванали са най големият престъпник сигурно хаххах.. умирам!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here