дом Общество Авария остави района на „Пети полк“ без вода

Авария остави района на „Пети полк“ без вода

0
ДЯЛ
Снимка: 24shumen.com

Внезапна авария по водопровод от разпределителната мрежа на град Шумен, преминаващ по ул.“П.Волов“ в участъка на „П.Волов“ 60 остави абонатите, живущи в района на „Пети полк“ без вода. Наложени са спешни
аварийно-възстановителни работи, за извършването на които първоначално не беше предвидено спиране на водоподаването, съобщават от ВиК-Шумен. След разкриването на авариралия участък, се наложиха мероприятия по спиране на водоподаването към абонатите живущи в района на „Пети полк“.
От Водното дружество се извиняват на своите абонати и ги уведомяват, че водоподаването ще бъде възстановено до 20.00 ч. на 19.02.2019 г.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияАрестуваните медици във Варна прибрали над 1,6 млн. лева от пациенти за фалшиви ТЕЛК решения
Следваща статияШуменски ученици с награди от първото младежко състезание „Електрониада 2019“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here