дом Култура Шуменска грация с престижно класиране в турнир по спортни танци

Шуменска грация с престижно класиране в турнир по спортни танци

0
ДЯЛ
Снимка: Трето основно училище "Димитър Благоев"-Шумен

Третокласничката Симона Козарева се завърна с престижното трето място от състезание по спортни танци.
Малката грация взе участие в надпреварата за Купа „Несебър“, която се проведе на 4 октомври под мотото „Всички заедно, обединени в името на децата, изкуството и спорта“. В турнира участваха танцьори от 19 клуба от цялата страна.
Симона е състезател на Клуб по спортни танци „Шумен“. Третокласничката учи в Трето основно училище „Димитър Благоев“-Шумен.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗдравното министерство: Личните лекари ще издават направление за PCR тест
Следваща статия15 години затвор за насилник, опитал да убие бившата си съпруга

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here