дом Общество Стотици деца и родители се веселиха на спортен празник в зала „Арена...

Стотици деца и родители се веселиха на спортен празник в зала „Арена Шумен“

0
ДЯЛ

Близо 650 деца и родители взеха участие днес в XXI спортен празник на детските градини в община Шумен „Весел старт“. В състезанието се включиха общо 18 детски градини – 16 от Шумен и две от Черенча и Царев брод.
Специален гост на празника бе кметът Любомир Христов.

Празникът бе открит с дефиле на малките мажоретки от детските заведения в града.

Участниците във „Весел старт“ бяха увлечени от демонстрациите по таебо, карате и йога.

За първи път в спортните игри участваха и родители. Заедно с малките си наследници те премериха сили в надпревари по баскетбол, футбол и лека атлетика.

Уменията на състезателите бяха оценявани от жури с председател Даниела Савчева, началник на отдел „Образование, наука и развитие“ в Общината и членове доц. Чавдар Сотиров, декан на Педагогическия факултет в Шуменския университет, проф. Росен Алексиев и Валентин Савчев, директор на Ученическа спортна школа „Хан Крум“.

На финала на спортния празник всички участници ще получат предметни награди и грамоти.
Организатор на събитието е Община Шумен. Спортният празник е включен в програмата на отбелязване на 130 години от предучилищното възпитание в града.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияТрети апарат за лъчелечение иска да закупи КОЦ-Шумен
Следваща статияПродължава да вали

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here