дом Общество Стартира 24-то издание на националния конкурс „Природата – моето вдъхновение“

Стартира 24-то издание на националния конкурс „Природата – моето вдъхновение“

0
ДЯЛ

Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ обявява традиционния Национален конкурс „Природата – моето вдъхновение“, съобщиха от пресцентъра на ведомството. Надпреварата се организира ежегодно от 1995 година и стимулира детското творчество.
Участниците трябва да са на възраст от I до VII клас. Те могат да представят рисунка, пано, колаж, а също и разказ, стихотворение или мултимедийна презентация. Няма ограничения в използваните техники и формати.
Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали. На всяка творба трябва да са обозначени: трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка. Срокът за предаване на творбите е 25 април 2019 г. в дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ на адрес гр. Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160.
Жури ще оцени детското творчество, а победителите ще бъдат обявени през май.
Миналата година в конкурса участваха над 220 индивидуални и колективни творби.
Снимка: wikimedia.org
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статия„Апартаментгейт“: Борисов прие оставката на Цачева, поиска „главата“ и на Ваня Колева
Следваща статия17 наши бойци мериха сили в първия ден от Държавното първенство по кикбокс в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here