дом Здраве Спортът като средство срещу затлъстяването, разглежда международен проект

Спортът като средство срещу затлъстяването, разглежда международен проект

0
ДЯЛ

Изпълнението на работен пакет от международен проект „Equal sport for all” отчете на работна среща Изследователски колектив от Шуменския университет в испанския град Мурсия, съобщиха от Висшето училище.
Трима хонорувани преподаватели от Педагогическия факултет докладваха за разработените методики в спортовете баскетбол и волейбол. Те информираха, че в момента работата продължава по спортовете лека атлетика и танци, като във втората група са включени и лица със специални потребности.
От отчета е станало ясно, че през февруари ще бъде изнесен цикъл лекции за учители, съдии, треньори и спортни мениджъри по проблемите на спорта за хора с увреждания и затлъстяване.
Получените данни от анкетните проучвания и тестове по отделните спортове ще бъдат огласени на семинари и конференции и популяризирани в медиите.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияЗа Трифон Зарезан: Регионалната библиотека организира вечер на виното
Следваща статияЦветанов в Шумен: Амбицирани сме ГЕРБ да има 7 евродепутати

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here