дом Политика Цветанов в Шумен: Амбицирани сме ГЕРБ да има 7 евродепутати

Цветанов в Шумен: Амбицирани сме ГЕРБ да има 7 евродепутати

0
ДЯЛ

„Политическа партия ГЕРБ ще обяви листата си за евроизборите в края на март“, каза днес при посещението си в Шумен водачът на парламентарната група и зам.-председателят на партията Цветан Цветанов. Визитата му в града е част от обиколката на Цветанов в страната и срещата му с партийните структури по места.
Втора седмица текат номинациите за евровота в местните структури на ПП ГЕРБ. В средата на март партията ще бъде готова с листата. „На този етап е рано да се каже кой ще е водач на листата“, коментира Цветан Цветянов и добави, че за разлика от БСП, този въпрос няма да доведе до разцепление в партийните редици.
„Амбицията ни е да имаме седем евродепутати“, заяви Цветанов и уточни, че по-малко от шестима депутати в европарламента ще е отстъпление от позициите на ГЕРБ.
След евроизборите партията ще изготви подробен анализ за представянето си, който ще даде насоки за номинациите за местните избори.
По-късно днес той ще се срещне с представители на партийните структури от област Шумен. На срещата ще бъде обсъдена актуалната политическа обстановка и подготовката за евроизборите.
Заедно със зам.-председателя на ПП ГЕРБ участие в дискусията ще вземат депутатите Димитър Александров, д-р Румен Генов, областният управител проф. Стефан Желев, кметът и областен лидер на партията Любомир Христов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСпортът като средство срещу затлъстяването, разглежда международен проект
Следваща статияЦветанов похвали кмета Христов и екипа му за направеното в Шумен

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here