дом Здраве Пробите на тримата в МБАЛ-Шумен, изследвани за коронавирус са отрицателни

Пробите на тримата в МБАЛ-Шумен, изследвани за коронавирус са отрицателни

0
ДЯЛ

Пробите на тримата пациенти в шуменската болница със съмнения за коронавирус са отрицателни, съобщиха от Министерството на здравеопазването.
Както 24shumen.com писа, в изолация в Инфекциозното отделение в МБАЛ се намират трима души – две жени и един мъж, които са се върнали на 23 февруари от Милано. 23-годишният е бил с температура от 37.8 градуса. Момичето е имало парене в очите, носа и гърлото. Издирени са и лицата, с които двамата са били в контакт.
От изолираните са взети проби, които са изпратени за изследване в София.
Ще последва и втора проба.
Негативни са и резултатите на останалите 6 пациенти, настанени в болниците в
Стара Загора, Хасково, Варна и Бургас.
В Националната референтна лаборатория по-късно днес са постъпили проби от Русе, резултатите от които ще излязат утре, 27 февруари.
Актуалните данни по света за китайския коронавирус COVID-19 може да следите тук.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияСъветник с питане за благоустройствени дейности в кв. „Боян Българанов“
Следваща статияЧелен сблъсък: Инвеститорите на завода за пелети се срещнаха с недоволните от „Дивдядово“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here