дом Общество Присъдите на машинистите от Хитрино са обжалвани пред Апелативен съд – Варна

Присъдите на машинистите от Хитрино са обжалвани пред Апелативен съд – Варна

0
ДЯЛ

Адвокатите на двамата машинисти, подсъдими за железопътната катастрофа в Хитрино преди 4 години, са обжалвали пред Варненския апелативен съд постановените присъди от Окръжен съд Шумен. Ефективна присъда от 15 години лишаване от свобода получи главният машинист Димитър Михнев, а 10 години помощникът му Радослав Петков, заради това че е положил усилия за обезопасяване на дерайлиралата влакова композиция.
Двамата са лишени от право да управляват подвижен железопътен състав за период, по-дълъг от постановените присъди.
Подали сме въззивната жалба до АС чрез Шуменския окръжен съд и след излизане на мотивите ще бъде допълнена, потвърдиха пред 24shumen.com адвокатите Валентин Димитров и Ивайло Йорданов.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВъзстановиха електрозахранването на всички села в Шуменско
Следваща статияОбщественик разказа на учениците от кв. „Кирково” как е прекарвал зимните ваканции

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here