дом Криминале Полицията: Загиналият 48-годишен шофьор се e забил в дърво, колата е разцепена...

Полицията: Загиналият 48-годишен шофьор се e забил в дърво, колата е разцепена на две

0
ДЯЛ

48-годишен мъж е загинал при катастрофа в района на индустриалната зона на Шумен, на пътя за Каспичан, съобщиха от ОДМВР – Шумен.
Мъжът е шофирал лек автомобил „Пежо 306“ и е катастрофирал в района на Алкомет, по стария път от Шумен за Варна. На прав участък от пътя изгубил контрол над автомобила и се забил в крайпътно дърво. При удара колата се разцепила на две.
На място полицейски служители извършват оглед и контролират движението. Работи се по изясняване на обстоятелствата и причината за тежкия пътен инцидент.
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияВодач на товарен автомобил блъсна възрастен пешеходец, пресичал неправилно
Следваща статияПротестиращи шуменци искат президентска република

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here