дом Общество Протестиращи шуменци искат президентска република

Протестиращи шуменци искат президентска република

0
ДЯЛ

Близо 100 протестиращи се събраха около 11.00 часа на площада пред сградата на Общината в Шумен. Те са категорични, че действията им не са обвързани с партийна принадлежност.
Исканията има са за смяна на „формата на управление в страната-президентска република, депутатите да работят за доброто на народа и виновните политици да бъдат вкарани в затвора“.
Настояват и за намаляване цената на водата в Шумен. Около 11.30 часа протестиращите блокираха с жива верига движението на автомобилите пред Общината за около десетина минути. Веднага след това множеството от хора се струпа пред входа на Общината и настояват за среща с кмета Любомир Христов.
Припомняме, че решението за днешния протест бе взето още в неделя, 11 ноември. Тогава жителите на областния град се вдигнаха на масов протест срещу високите цени на горивата, застраховка „Гражданска отговорност“, данъка върху старите коли, беднотията и ниския стандарт на живот в страната.
Очаквайте подробности!
24shumen.com

ДЯЛ

Съдържанието на 24shumen.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24shumen.com, освен, ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24shumen.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24shumen.com. Използването на графични и видео материали, публикувани в 24shumen.com е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона. 24shumen.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите. Администраторите на сайта запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.

предишна статияПолицията: Загиналият 48-годишен шофьор се e забил в дърво, колата е разцепена на две
Следваща статияЧастният съдебен изпълнител Асен Тонев получи условна присъда за длъжностно присвояване на 243 073 лева

ВАШИЯТ КОМЕНТАР - Полетата НЕ са задължителни!

Please enter your comment!
Please enter your name here